Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дам, на мен за 2 години, четири пъти ми го е правил това коланът. 1 път се освободи след малко дърпане. Другите два пъти изпаднах в дива ярост, защото бях на извънградско и така го дърпах и млатих, че корите сами си паднаха и се освободи накрая. А последният път след 10 минути млатене го оставих и след 2 часа си се беше самоотпуснал...
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• На мен задния ми правеше проблеми.Не искаше да се разпъне.Отворих го и извадих една съчма,която стой между две пластмасови пластини.Извадих и пластините и сега нямам проблем само дето вече не зацепва,когато го дръпнеш рязко.

Comment

• Първоначално публикувано от niki01 Покажи съобщение
        На мен задния ми правеше проблеми.Не искаше да се разпъне.Отворих го и извадих една съчма,която стой между две пластмасови пластини.Извадих и пластините и сега нямам проблем само дето вече не зацепва,когато го дръпнеш рязко.
        Е то все едно си го махнал

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
          Е то все едно си го махнал
          За пред милицията става
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
            За пред милицията става
            Именно за това го отварях иначе нямаше до го бутам.

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              И моя забиваше...не знам как се оправя, но аз като го подърпам 1-2 минути и се оправя.

Един ден заби и 5 минути го ръчках, нищо..тръгнах да разглабям корите и както си дърпах пластмаси се отпусна...
              Отвори да разгледаш, като забие..но ако не ти пречи и не е по 5 пъти на ден, остави го така
              При мен беше 2 пъти на 3 месеца примерно
              При мен 2ри път за 4-5 месеца и също мисля да не го пипам...
              Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
              Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
              Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Колеги, я един въпрос за странен проблем: от преди около 2 месеца колата ми пуши бял пушек и не върви добре до около 2500 оборота (и на газ и на бензин), но не губи никаква течност - преди време доливах антифриз, помислих, че имам гарнитура за смяна или (не дай боже) проблем в блока или някоя глава. Охл. течност обаче не е мръднала, колата според мен е за смяна на свещи (карам си ги в багажника вече цял месец, ама....). Други някакви идеи да имате?
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

• Как работи?

Здравейте, колеги
                  Може ли някой да разкаже в детайли как работи оградената в червено част и какво се случва ако се разменят местата на изходящите маркучи?
                  Благодаря предварително
                  Attached Files
                  Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                    Колеги, я един въпрос за странен проблем: от преди около 2 месеца колата ми пуши бял пушек и не върви добре до около 2500 оборота (и на газ и на бензин), но не губи никаква течност - преди време доливах антифриз, помислих, че имам гарнитура за смяна или (не дай боже) проблем в блока или някоя глава. Охл. течност обаче не е мръднала, колата според мен е за смяна на свещи (карам си ги в багажника вече цял месец, ама....). Други някакви идеи да имате?
                    Смени си свещите,а за пушека-то сега всички пушат бяло!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                      Здравейте, колеги
                      Може ли някой да разкаже в детайли как работи оградената в червено част и какво се случва ако се разменят местата на изходящите маркучи?
                      Благодаря предварително
                      това е соленоида който уптавлява EGR клапата за рециклиране на изгорелите газове,доколкото си спомням нямаше значение местата на маркучите.един съвет изолирай я да не ти износва мотора напразно
                      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Смени си свещите,а за пушека-то сега всички пушат бяло!
                        Благодарско за съвета, така съм и намислил да направя. Само дето колата си пушеше бяло и преди това.
                        Иначе то сега и аз пуша бяло като се покажа на -18....
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

• имам един лесен въпрос, професорите с висок рейтинг и авторитет няма да се затруднят: как се отваря капачето за светлините на номера?
                          мерсаж!

пс извинявам се за грозната снимка!
                          Attached Files

sigpic
                          Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                          http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
                            имам един лесен въпрос, професорите с висок рейтинг и авторитет няма да се затруднят: как се отваря капачето за светлините на номера?
                            мерсаж!

пс извинявам се за грозната снимка!
                            Плъзгаш го наляво или надясно и дърпаш надолу.

Comment

• Първоначално публикувано от niki01 Покажи съобщение
                              Плъзгаш го наляво или надясно и дърпаш надолу.
                              ... и е на две щипки от тесните страни. крушката май отзад се вадеше.
                              точка

Comment

• Comment

Working...
                                X